Ready for breakfast

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Ready for breakfast

Bericht van Thisbe Lyall op zo nov 04 2018, 16:43

Thisbe

Het meer zag er mistig uit. Mistroostig ook. Gisteren was het een mooie dag geweest, vandaag leek het alsof het helemaal was omgeslagen. De jongen tuurde uit het kleine troebele raam. Er was niet veel man buiten. Er waren lessen bezig voor Care of Magical Creatures en hij zag een groepje bij The Forbidden Forest. Hij was er nog nooit geweest al die jaren, buiten dan voor een paar lessen en hij was ook niet erg geïnteresseerd. Een stroom leerlingen deed zijn gedachten oplossen. Hij draaide zich net om, om mee in de menigte naar het ontbijt te wandelen toen een meisje hem bijna omver deed vallen. In een reflex pakte hij haar kraag vast. “Watch it half-blood!”, sneerde hij boos. Het was de eerstejaars die van een zielige afkomst kwam en ook nog werd gesorteerd in Hufflepuff. Onder de eerstejaars bij Slyterhin was ze even het onderwerp geweest, maar de Prefects gaven ze al snel een lesje, hoewel ze ook trots waren op de venijnige karaktertjes van de nieuwelingen. Zijn pupillen vernauwden terwijl hij haar bruusk losliet. Niemand was blijven staan, ze waren nu alleen op de trappen.

+ Aryana
Alright dude, go trip over a knife


THISBE LYALL

Would you break it, if you're honest. Tell the mirror what you know she's heard before
Thisbe Lyall
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
20

Posts :
39

Name :
Doc


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ready for breakfast

Bericht van Aryana Miller op zo nov 04 2018, 18:02

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

De dag ervoor was het mooi weer geweest, het was wel wat kouder aan het worden maar het bleke zonnetje had voor een prettige temperatuur en zekere knusheid gezorgd. Vandaag was de zon niet eens sterk genoeg om door de wolken heen te breken en hing er een lichte mist over het meer, dat het een bijna spookachtig uiterlijk gaf. Aangezien ze rond het tijdstip voor ontbijt zaten liepen vele studenten door de gangen heen in de hoop snel bij de Great Hall komen. Zo ook Aryana die langzamerhand het kasteel beter leerde kennen en niet meer zo makkelijk verdwaalde. Door de drukte stapte het meisje dichter naar de koude ramen toe, het was een sombere dag en het grote kasteel maakte het er niet beter op. Ze voelde de mistroostigheid bijna in haar bloed, alleen de Common Room was in haar opinie nog knus en gezellig. Niet zo grauw als de rest er uit zag. Doordat ze in gedachten verzonken was en een zesdejaars Slytherin student stil voor een van de ramen stond. Botste ze met volle kracht tegen hem aan. Het was helemaal haar bedoeling niet geweest, maar voordat ze zich kon verontschuldigen draaide de oudere student zich om en greep haar bij haar kraag. Met angstige diepbruine ogen keek het jongere kind hem aan terwijl ze haar mond opende om te spreken. Slytherin stond niet bepaald bekend om zijn vriendelijkheid. "Watch it half-blood!" Sneerde hij waardoor het meisje in elkaar kromp. Zijn pupillen vernauwden terwijl hij haar los liet en ze hem met een ongemakkelijke blik aan keek. Het was echt niet haar bedoeling geweest hem omver te lopen, normaal zou ze niet eens in de buurt van Slytherin willen komen. Als het kon liep ze met een grote boog om hen heen. Niemand was blijven staan, ze waren alleen op de trappen en dat maakte haar angstig. Eerst had ze hem nog haar excuses aan willen bieden maar toen hij haar Halfblood noemde had ze de neiging hem verder te negeren. Alleen was ze te bang om langs hem heen te lopen. Je wist het maar nooit met Slytherin. Daarbij had ze geen ruinte gehad om hem heen te lopen, toen ze hem eenmaal opmerkte was het al te laat geweest. Dat kon gebeuren. Iedereen botste wel eens tegen iemand aan. Het jonge meisje beet op haar lip terwijl ze haar schouders rechtte. "Excuse me? I am sorry I could not evade you. That being said, at least I have manners." Klonk er zacht terwijl ze diep in ademde. Het deed haar zeer dat hij haar zag als minderwaardig, alsof een muggle als ouder een misdaad was. Tranen prikten in haar ogen van angst en pijn. Het was al een geluk dat ze met een trillende stem die woorden er uit had weten te persen. Ze stapte ongemakkelijk naar achteren toe waarna ze hulpeloos hoopte dat iemand haar uit deze situatie zou kunnen helpen.


@Thisbe Lyall || words: 489


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
261

Posts :
294

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ready for breakfast

Bericht van Thisbe Lyall op zo nov 04 2018, 18:18

Thisbe

Het meisje begon plotsklaps te snotteren. Ugh, een huilende Hufflepuff was wel het laatste waar hij zin in had deze ochtend. Het ontbijt zou hem al zwaar vallen. Hij keek lonkend naar beneden, waar hij een croissant, een glas fruitsap en een worstje kon verorberen. Nee in plaats daarvan moest hij voor zijn daden opdraaien. Het was niet eens zijn bedoeling geweest. Nonchalant ging hij dan ook leunen tegen de muur. Zijn lichtbruine ogen keken naar het kleine meisje dat een weerwoord gaf. Een fronsrimpel ontstond in zijn gezicht. Wat? “What manners? Did you apologize to me? I didn’t think so!”, blafte hij terug. Zijn houding echter was ontspannen, als docenten voorbij kwamen had hij niets gedaan. Als ze dichterbij kwamen dan veranderde hij zijn bijtende blik wel in een ongeïnteresseerde. Daarbij was dat voor niks nodig, deze jonge dame toonde zich onrespectvol.
Alright dude, go trip over a knife


THISBE LYALL

Would you break it, if you're honest. Tell the mirror what you know she's heard before
Thisbe Lyall
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
20

Posts :
39

Name :
Doc


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ready for breakfast

Bericht van Aryana Miller op zo nov 04 2018, 19:18

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

De jonge Hufflepuffer deed haar best om niet in tranen uit te barsten. Het was nu eenmaal een ongeluk, waarom kon de oudere student dat niet begrijpen en waarom had ze hem pas op het laatste moment gezien. Daarbij had hij haar doen schrikken door haar zo ruw bij haar kraag vast te pakken, en torende hij boven haar uit. Dat alles zorgde ervoor dat hij er even dreigend uit zag als het weer buiten, met de donkere wolken. Hij stond op onweer, en dat maakte dat het jonge meisje hem met haar onschuldige bruine ogen aan keek. De tranen vielen nog niet en met moeite gaf ze hem een weerwoord. Een die hij niet leek te accepteren van haar. Een fronsrimpel stond op zijn gezicht voordat hij sprak. “What manners? Did you apologize to me? I didn’t think so!”, Nu sprak was een groot woord, hij blafte het naar haar, waardoor ze nog een stap achteruit zette. Haar ogen waren groot en angstig terwijl ze wanhopig zocht naar een uitweg. Wellicht kon ze terug naar de Common Room lopen maar die was ver weg van deze gang. Aan de andere kant zou de Great Hall wel veilig moeten zijn. Bang dat ze hem nog bozer zou maken keek ze hem recht aan waarna ze kalm sprak. "I am sorry I bumped into you," Klonk er serieus en gemeend, al was het duidelijk dat het meisje zich niet blij voelde in zijn buurt. Waarom was het zijn van een halfbloed zo'n groot probleem. Ze was echt niet minder waard dan een volbloed. Haar bruine gezicht wende ze af terwijl ze ongemakkelijk haar wand aanraakte die in een van haar zakken was gestoken. Het was niet alsof ze iets aan deze situatie kon doen. Ze wist dat het geen compliment was om halfbloed genoemd te worden, ze mocht dan niet van hier zijn maar het klonk alsof hij haar minder waardig vond. Hij zich superieur voelde, daarbij kwam ook nog eens dat de meeste Houses haar House zwak en minder vonden. Alsof ze onderkruipsels waren. Het meisje durfde verder niets te zeggen, ze kneep haar ogen samen waarna ze haar hand voorzichtig uit de zak trok. Aan haar wand had ze niets, misschien had haar uil Archie nog wel willen helpen als ze bij hem in de buurt was geweest. "I am Aryana not halfblood, Klonk er kalm, terwijl ze nog een stap achteruit zette en zichzelf hiermee tegen de wand aan de andere kant klem zette. Hij leunde er zo ontspannen tegen aan. "But if you don't mind. I forgot something in the common room and will go now. I expect you do not wish to talk with a first year like me." Mompelde ze uiteindelijk ongemakkelijk waarna ze zich omdraaide om weg te lopen. Hopende dat de boze Slytherin student haar verder met rust zou laten.


@Thisbe Lyall || words: 477


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
261

Posts :
294

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ready for breakfast

Bericht van Thisbe Lyall op zo nov 04 2018, 20:06

Thisbe

Er kwam een sorry. Hij knikte tevreden en kwam van de muur vandaag. Zijn lichtbruine ogen wierpen een blik op het raam. Hij moest gaan. Straks waren er geen worstjes meer over. Een beetje afwezig daalde hij een trede. Als er excuses waren geweest boeide hem het ook niet meer, de half-blood wist nu dat ze niet met hem moest sollen. Het meisje sprak echter al snel. "I am Aryana not half-blood.” Hij verstijfde. Wat? Eén, hij had niets aan een stomme naam en twee ze was wel degelijk half-blood. Waarom deed ze er zo moeilijk over? Net zoals muggle-born of pure-blood een ding waren was dat andere het ook. Hij draaide zich om en luisterde naar haar woorden. “I don’t mind at all, in fact… let me go with you so I can be sure you make it to the Basement.” Thisbe glimlachte ingetogen en ging naast haar staan. Zijn handen werden achter zich gevouwen terwijl hij neerkeek op Aryana. “You know that the Basement is a scary place, many things can go wrong.”
Alright dude, go trip over a knife


THISBE LYALL

Would you break it, if you're honest. Tell the mirror what you know she's heard before
Thisbe Lyall
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
20

Posts :
39

Name :
Doc


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ready for breakfast

Bericht van Aryana Miller op zo nov 04 2018, 20:23

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

De Slytherin student knikte tevreden zodra ze een excuus aanbood. Dat betekende dat hij haar misschien nu niet verder zou benaderen en met rust zou laten. Tenminste dat hoopte het jonge kind al gaf ze wel meteen aan dat ze geen Halfblood was maar een naam had. Ze hield er niet van om op die manier aan te worden gesproken, wellicht omdat het haar deed denken aan haar overleden ouders of omdat het vaak op een spottende toon gezegd werd. De zesde jaars verstijfde naar haar woorden, waarna hij zich naar haar omdraaide. "I don't mind at all, in fact... let me go with you so I can be sure you make it to the Basement." Glimlachte de oudere student ingetogen. Aryana keek hem ongemakkelijk aan, daar ging haar vluchtroute. Daarbij wou ze hem niet in de buurt van de Common Room hebben, dat kon gevaarlijk zijn. Tot nu toe was nog niemand bij Hufflepuff ingebroken maar ze wou hem ook niet de kans daartoe geven. Zijn handen werden ontspannen achter zich gevouwen waarna hij neerkeek op het jonge kind. “You know that the Basement is a scary place, many things can go wrong.” Vervolgde hij waardoor het meisje meteen een stap de andere kant op probeerde te zetten. Bedreigde hij haar nou? Of was hij wat anders van plan. Wellicht kon ze op de weg naar de Basement de House Elves om hulp vragen of kwam ze de Big Friar tegen, hij hielp elke Hufflepuff student wel. Vastbesloten om geen probleem voor haar House te veroorzaken keek ze hem met haar donkere ogen aan. "I will be on my merry way, alone. Thank you." Sprak ze op trillende stem terwijl ze met twee treden tegelijk naar beneden rende. Ze was van plan te schuilen, ergens waar er geen Slytherin was. Waar ze geen gevaar liep wegens een snel op zijn teentjes  getrapte Wizard. De rillingen liepen over haar rug, van angst. Maar net zoals de das deinsde ze niet terug als anderen ook gevaar konden lopen. Hopelijk zou iemand haar reddende engel kunnen zijn. Al hoopte ze nog meer dat de student haar niet zou volgen.


@Thisbe Lyall || words: 358


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
261

Posts :
294

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ready for breakfast

Bericht van Thisbe Lyall op zo nov 04 2018, 20:47

Thisbe

Hij keek naar het meisje. Waarom snapte ze nou niet dat hij er was om haar te helpen? De ingetogen glimlach werd groter toen ze wegrende. Hij had het geluk over lange benen te bezitten. In een mum van tijd liep hij naast haar. Hij legde zijn lange vingers op haar schouders en draaide haar om naar hem. Een beetje bruut misschien. “No.” Dat was duidelijk. Hij boog zich een beetje naar haar toe en staarde recht in haar jonge kinderlijke ogen. “As a sixth year I can’t let you go alone. Its halloween, the prefects will be mad at me and you if you go without me.” Hij rechtte zijn rug weer terwijl hij zijn hand verplaatste naar haar rug en haar een klein duwtje gaf. “Hup hup, there we go” Hij wandelde met haar een paar stappen verder. Zijn ogen dwaalden af naar de draaiende trappen boven hen. “Or… are you lying and going to do illigal stuff?” Zijn stem was op het einde een beetje giftig. Oh… illegale dingen mochten niet. Tutut.
Alright dude, go trip over a knife


THISBE LYALL

Would you break it, if you're honest. Tell the mirror what you know she's heard before
Thisbe Lyall
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
20

Posts :
39

Name :
Doc


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ready for breakfast

Bericht van Aryana Miller op zo nov 04 2018, 21:31

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

De oudere student keek naar het meisje. Ze had niet het idee dat hij haar wou helpen, aangezien hij nog zo boos was geweest dat ze tegen hem aan was gebotst. Hij leek niet persé een vriendelijke leerling waardoor ze hem wantrouwde en niet in de buurt wou hebben. Ze had niet door dat zijn glimlach groter werd toen ze van hem weg rende of beter gezegd vluchtte. Lange vingers werden om haar schouders geklemd waardoor ze verstijfde. Hij draaide haar een tikkeltje bruut om. "No." Klonk er duidelijk waardoor het meisje trilde en zijn hand van zich af poogde te schudden. De oudere student boog zich naar haar toe en staarde recht in haar waterige ogen. "As a sixth year I can’t let you go alone. Its halloween, the prefects will be mad at me and you if you go without me.” Zei hij terwijl hij zijn rug rechtte en zijn hand naar haar rug verplaatsde. Hij gaf haar een klein duwtje waardoor ze struikelde. "Hup hup, there we go." Hij wandelde met haar een paar stappen verder terwijl het meisje moeizaam diep in ademde. Zijn ogen dwaalden af naar de draaiende trappen boven hen waardoor het meisje de kans nam zijn hand van haar rug af te halen. "Or... are you lying and going to do illegal stuff?" Klonk er een beetje giftig waardoor het meisje meteen haar hoofd schudde. "No, I thought that would be more something for Slytherin?" Sprak ze zacht op trillende stem waarna ze haar hoofd boog. "Are you sure you are not trying to get into our Common Room?" Klonk er ongemakkelijk waarna het meisje hem met betraande en bange ogen aan keek. De meeste mensen gingen niet van boos naar helpende en al helemaal niet van Slytherin. Haar armen sloeg ze trillend over elkaar.


@Thisbe Lyall || words: 302


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
261

Posts :
294

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Ready for breakfast

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum