Lauren Carter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Lauren Carter

Bericht van Lauren Carter op vr nov 02 2018, 13:52


Lauren Aya Carter
Female ~ she/her
16 years old ~ Year 6 ~ Ravenclaw
Heterosexual
Pet: Delish, a rag doll cat, click for picture!


Faceclaim: Kim Petras
Lauren is een, voor haar leeftijd, vrij normaal meisje. Ze heeft een bleke huidskleur, lange blonde haren  (die soms voorzien zijn van grijze highlights) en ze heeft hazelnoot bruine ogen. Ze is niet dik, maar ook niet dun. Qua kledingstijl houdt Lauren van lekker oversized truien met een skinny jeans eronder, of van gewoon lekkere comfy kleding. Echter, als er een feestje is, gaat ze ook helemaal "all out" en "over the top". Kenmerkend voor haar "look" is dat een deel van haar haren in een knotje op haar hoofd zit, maar dit heeft ze niet altijd.

Op het eerste oog lijkt Lauren een verlegen meisje. Dat is ze ook wel. Hier zit voor de rest geen reden achter, niet omdat ze onzeker is, of omdat ze “socially awkward” is. In het begin is ze tegenover mensen gewoon een beetje verlegen. Naarmate je haar beter leert kennen, zal ze wat meer open worden en is ze een totaal ander persoon: vrolijk, energiek, maar vooral erg lief. Buiten dat is Lauren erg creatief. Ze houdt erg van tekenen, schilderen en dit soort dingen doen. Dit maakt haar ook gelukkig. Echter, ze is niet alleen erg creatief in het doen van de “schone kunsten”, maar ook erg creatief in denken. Dit zorgt ervoor dat ze zich makkelijk uit ongemakkelijke situaties kan redden, maar ook bijvoorbeeld oplossingen kan bedenken voor lastige problemen. Deze eigenschap van haar zorgt ervoor dat ze een echte Ravenclawer is. Lauren is niet zo zeer extreem intelligent, maar vindt het wel leuk om te leren. Basically is ze gewoon een cutie die een plekje zoekt in de wereld, heel veel meer kan ik er niet over kwijt.


Lauren is opgegroeid in London, als dochter van een niet magische vader en een heksenmoeder. Magie was altijd wel een groot deel in het leven van Lauren, haar vader was gewend aan de magie van haar moeder, maar het ging voor een groot deel in haar leven allemaal in het geheim. De rest van de familie mocht natuurlijk niets van de magie van haar moeder zien. Toen Lauren op haar zesde ook magische trekjes begon te vertonen, waren haar ouders door het dolle heen. Haar moeder, die zelf in Gryffindor had gezeten, begon zich meteen af te vragen waar haar dochter terecht zou komen. Het maakte haar niet uit, als zij maar gelukkig was. Op haar elfde ging Lauren voor het eerst met de Hogwarts Express naar Hogwarts, om daar ingedeeld te worden in Ravenclaw.

Lauren is geen problematische leerling met geen bijzondere achtergrond. Ze doet haar eigen ding en heeft het hartstikke naar haar zin op Hogwarts. Haar favoriete vak is Potions, omdat je daar lekker creatief kan zijn en je eigen gang soms nog wel eens kan gaan. Verder is Lauren ook erg goed in het magische spelletje Wizard Chess. Ze vind het leuk om kampioenschappen bij te wonen.
Lauren Carter
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
13

Posts :
58

Name :
♡ Marlones ♡


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 16
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Lauren Carter

Bericht van Lev Nekrasov op ma nov 05 2018, 21:35

Geaccepteerd!
Welcome to Ravenclaw!
Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
Lev Nekrasov
Defence Against the Dark Arts Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
131

Posts :
219

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: 27 years old
Species: Wizard


Defence Against the Dark Arts Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum