IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Deel|

{Open} Come here kittycat

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 5:10 pm

Nog steeds had Mason nog niet alles uitgepakt van zijn koffer. Hij zat er telkens maar in te graaien en het was een takkenzooi op zijn kamer. Nico lag op een grote bult kleding rustig te snorren, wat Mason zelf niet door had. Straks zal zijn kamer genoot, Torrance er over zeuren, al wist hij dit niet zeker. Dus omdat te voorkomen en die zekerheid maar gewoon niet beantwoord te krijgen pakte hij zijn toverstok. Hoe nichterig Mason dan ook kon overkomen, hij was een luie slordige vos. "Pak!" Klonk zijn zachte, zoete stem. Hij wees eerst naar zijn kleding bult, vervolgens naar allemaal andere spullen en binnen no-time vloog alles door zijn kamer heen. Nico schrok van het plotselinge vliegen van zijn slaapplek en schoot de kamer uit, gezien de kamer duur op een kier had gestaan. Oh nee toch. "Nico!" In twee strijd keek hij naar zijn zwevende kleding die hij in bedwang hield met zijn toverstok zodat alles netjes naar zijn plaats zou gaan en vervolgens weer terug naar waar Nico gehaast was weg gevlogen. Mason sprong maar op en verliet zijn kamer. Al zijn spullen knalde terug op de grond, nog rommeliger dan tevoren. Hij haastte zich achter Nico aan die hij in de Common Room van Gryffindor boven op één van de kasten trof. "Nico, kom maar, het is al goed," ratelde hij terwijl hij zijn handen naar de bruine Maine Coon had uitgestoken. "Kom dan," klonk zijn stem. Doordat hij het tegen een kat zei, klonk zijn stem extra nichterig.

Open
OOC: Nico is een donkere, bruine, cyperse maine coon met groene, heldere ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 88
IC posts : 12

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Years (31-08)
Partner: It doesn't matter what they'll say

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 6:06 pm


Stefan Bergström
"If you give up, there's nothing left."


Als je in de kamer van Stefan keek kon je het maar met een enkel woord omschrijven... slordig. Het zag er niet uit, hij was niet een persoon om dingen op te ruimen. Naja, hij had alleen de spullen voor Felix goed staan. Felix lag op zijn borstkas te spinnen en te kneden, waarop de jongen even glimlachte. Yeah, Felix was zijn maatje. Hij aaide de kater rustig, waarna hij zijn ogen even sloot en genoot van het moment tussen hem en zijn grote fluffbal. Na een tijdje leek Felix er genoeg van te hebben en ging hij tussen zijn kleren liggen, waar op Stef rustig overeind kwam en zijn kamer uit liep. Was er nog iets te beleven in de common room of wat? En ja hoor, hij merkte meteen een jongen op, die probeerde om een kat van een kast af te krijgen. "Kom dan," klonk er met een redelijke nichterige stem van de jongen af, waar op Stef's wenkbrauwen even omhoog gingen. Hij glimlachte even en liep naar de jongen toe, die een stuk kleiner was dan dat hij was. "Hulp nodig?" vroeg hij even met een charmante glimlach aan de jongen, waarna hij even naar de kat keek. Ook al zo'n mooie grote. Maar door de minder spitsere en brede snuit te zien, was het hem al snel duidelijk dat het over een Maine Coon ging. Heh... Wel leuk. Hij was dus niet de enige met een grote fluffbal hier. En als ie nog iets nodig zou hebben kon hij het altijd nog vragen aan hem hm?


With Mason Stark
template coded by always and forever of atf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 6:50 pm

Mason ging op zijn tenen staan en tikte wat op de bovenkant van de kast. Hij kon niet zien of Nico er op reageerde, maar hij hoorde ook vrij weinig, wat inhield dat Nico daar waarschijnlijk gewoon lag met een verwilderde blik. Want ja, Nico was geschrokken van het feit dat hij gewoon door de kleding zelf, of eigenlijk, door Mason zelf, van de kleding af was gegooid. Oh wat voelde Mason zich schuldig. "Sorry Nic, maar kom nou, maatje van me," smeekte hij. Zij ietwat verwijfde stem liet een groep Gryffindor meisjes lachen en het feit dat hij daar stond naar zijn kat te smeken. Hij voelde zijn gezicht rood worden door het gelach van de anderen, maar negeerde het verder, terwijl hij Nico van de kast af probeerde te krijgen.
"Hulp nodig?" Klonk er ineens. Mason verstijfde even bij de stem en draaide zich vervolgens om, waarbij hij omhoog moest kijken om de charmante glimlach van de ontzettend knappe jongen te zien. Stefan, was zijn naam en zat in zijn schooljaar. "Euh, als je dat wilt," ratelde zijn stem met een glimlach, waarbij hij opzij stapte. Ja, zijn lengte zal zeker wel helpen. Mason was klein in verhouding met Stefan. "Ik had Nico perrongeluk laten schrikken en nu zit hij hier... ik weet niet hoe hij zo snel op de kast geklommen is, though," ratelde hij vervolgens, een beetje verlegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 88
IC posts : 12

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Years (31-08)
Partner: It doesn't matter what they'll say

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 7:32 pm


Stefan Bergström
"If you give up, there's nothing left."


De meisjes in de buurt moesten lachen om hem, bleek maar weer. Wat was er mis mee? Hadden ze er iets op tegen? Hij snoof even en keek even strak naar de meisjes. Zo grappig was het toch niet? Leuk hoor, om een jongen uit te lachen. Niet alleen dat, maar het hoofd van de jongen was totaal rood geworden, wat niet helemaal gek was als je er zo over na dacht, maar oke. Hij vond het wel een beetje zielig.
De jongen verstijfde even toen hij vroeg of hij hulp nodig had, waarna de jongen naar hem op keek. Tja, de jongen was toch echt wel een heel stuk kleiner dan dat hij was, dat was wel te merken ook. "Euh, als je dat wilt," klonk er ratelend van de jongen af met een glimlachje, waarna de jongen opzij stapte. "Ik had Nico per ongeluk laten schrikken en nu zit hij hier... Ik weet niet hoe hij zo snel op de kast geklommen is though." klonk er ietwat verlegen van de jongen af, waarop Stef zachtjes grinnikte. "Maine Coons komen er sneller op dan europese kortharen." sprak hij even met een glimlachje tegen de jongen. Hij liep even naar zijn kamer, om van die sticks te pakken die je kon afbreken en aan katten kon geven*, waarna hij weer terug liep en het pakje open maakte. "Je hebt er geen problemen mee als ik hem dit geef toch?" sprak hij even rustig terwijl hij het op hield. Tja, dan kon hij de kater meer naar voren lokken en hem ook beter vast pakken. Als het kon, was het zelfs beter als Mason hem kon vast pakken. Katten werden immers liever vastgepakt door hun eigenaar dan door een wildvreemde.


With Mason
template coded by always and forever of atf*=
Dit bedoel ik met die omschrijving :") :
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 7:57 pm


Stefan leek zachtjes te grinniken en Mason vroeg zich af waarom. Maar het maakte niet veel uit, want het zag er leuk uit bij de jongen. Ja, één ding was zeker, deze gast was knap. En lang. En stoer. Tenminste, dat was iets wat Mason al vond. Daarbij was deze gast ook nog eens lief en behulpzaam, gezien hij hem wou helpen om Nico van de kast af te krijgen. "Maine Coons komen er sneller op dan europese kortharen." Mason glimlachte en knikte. "Dat is een ding dat zeker is," reageerde hij, iets comfortabeler. Zodra hij zich beter voelde bij iemand, zou zijn onzekerheid ook sneller weg gaan. Toch had hij iets met jongens die aardig waren, en knap en behulpzaam, daar bleef hij vaak toch wat klunzig en nerveus bij. En ook zeker verlegen. Vervolgens liep Stefan weg, waarop Mason hem vragend na keek. Mason keerde zich weer tot de kast en Nico, die er boven op zat. "Kom nou toch, Nico," zei hij weer terwijl hij een keertje sprong, om te kijken. Hij zag een flits van zijn heldere, groene ogen. Had Nico hier nou plezier aan? Vervolgens kwam Stefan weer terug en Mason veegde zijn gewaad glad langs zijn slanke lichaam. Wat was hij tenger in verhouding met Stefan. Een dwerg, of iets dergelijks. "Je hebt er geen problemen mee als ik hem dit geef toch?" Vroeg de jongen, terwijl hij een katten stick in de lucht hield. Mason schudde zijn heeft. "Ik denk dat Nico het verrukkelijk zal vinden," zei hij met een grijnsje. "Ik vind het ontzettend lief van je dat je me wilt helpen," vervolgde hij met een lachje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 88
IC posts : 12

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Years (31-08)
Partner: It doesn't matter what they'll say

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 8:23 pm


Stefan Bergström
"If you give up, there's nothing left."


De jongen glimlachte even en knikte naar hem. "Dat is een ding dat zeker is," sprak de jongen, toch iets meer relaxt dan eerst leek. Toen hij weg liep en het ding zag en zich weer om draaide om terug te lopen zag hij de ander even springen om de kat te zien. Tja... Het zag er wel grappig uit, moest hij bekennen. Toen hij terug aan kwam lopen ging de jongen met zijn hand langs zijn gewaad om deze weer strak te krijgen. Hij keek even rustig naar de ander, was hij het type om er altijd tiptop uit te zien of wat? De jongen schudde zijn hoofd op zijn vraag, mooi. Dan kon hij de Maine Coon dichterbij lokken. "Ik denk dat Nico het verrukkelijk zal vinden," klonk er met een grijnsje van de jongen af, waarop Stef even glimlachte. Mooi. Hij brak het bovenste stukje er vanaf en hield het op voor de Maine coon, net voor de kast. De kat moest maar op staan en naar het stukje lopen, dan was 'ie meteen een stukje dichterbij hm? "Ik vind het ontzettend lief van je dat je me wilt helpen," Eh? Hij keek even met een zachte glimlach naar de ander en aaide hem even over zijn haren. "Geen probleem." sprak hij met een charmante glimlach, waarna hij naar de kater keek. "Moet ik hem zo pakken als hij dichterbij is of kan je er zelf bij?" Niet om hem te beledigen ofzo, maar tja, het ging hier wel over het praktische feit dat hij langer was dan de jongen.


With Mason
template coded by always and forever of atf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 8:54 pm

Ja, Mason vond Stefan wel een charmante jongen. Toen Mason had gezegd het lief te vinden dat de langere jongen hem wou helpen, kreeg hij een zachte glimlach toe geworpen, die zijn wangen weer licht lieten opgloeien. Waarom werd hij toch zo snel in verlegenheid gebracht? Mason zelf begreep het nog niet zo goed van zichzelf. Maar toen hij de aai over zijn hoofd ontving, merkte hij toch wel dat hij het ook een stuk warmer kreeg en deed uit automatisme een stapje naar achteren, terwijl hij Stefan met een blos aan keek en een verlegen glimlach. Er kwam een struikelend lachje uit zijn mond, iets tussen een eh, en een hehehe. "Geen probleem." Zei de jongen vervolgens. Mason streek met zijn hand over zijn haren heen, om het niet al te ongemakkelijk te maken en glimlachte. "Dankjewel," zei hij alsnog. De jongen hield het snoepje boven de kast en ja hoor. Daar reageerde Nico vrij snel op, want hij had de geur van het voedsel snel opgepikt. Toch leek Nico het niet helemaal te vertrouwen, maar de kat kon zijn lust niet weerstaan en kroop er naar toe. "Moet ik hem zo pakken als hij dichterbij is of kan je er zelf bij?" Vroeg hij. "Ehm, ik denk dat ik er niet goed bij ga komen en dat we dan weer bij vooraf kunnen beginnen," gaf hij toe, terwijl hij even weg keek. Ja, Mason was de langste niet, al was hij ook niet echt klein. Hij was nooit lang genoeg om ergens bij te komen. "Jij heet... Stefan, toch?" Vroeg hij vervolgens, om er zeker van te worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 88
IC posts : 12

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Years (31-08)
Partner: It doesn't matter what they'll say

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 9:41 pm


Stefan Bergström
"If you give up, there's nothing left."


De wangen van de ander werden weer licht roze, waardoor Stef even glimlachte. Damn, dat was cute. Toen hij de jongen over zijn haren aaide stapte de jongen naar achteren, waarna hij hem blozend aan keek en er amper iets uit zijn mond kwam. Ongemakkelijk leek het wel voor de ander, terwijl Stef er heel kalm uit zag. Mason ging vervolgens met zijn eigen hand over zijn haren, waarna hij glimlachte naar hem. Oh, dus het ging weer? Hm? "Dankjewel," klonk er van de ander. De Maine Coon kwam langzaam naar het eten toe gekropen, waardoor Stef hem in zijn ooghoeken in de gaten hield. "Ehm, ik denk dat ik er niet goed bij ga komen en dat we dan weer bij vooraf kunnen beginnen," Stef knikte even langzaam, waarna hij naar de jongen keek die weg had gekeken van hem. "Jij heet... Stefan, toch?" klonk er echter plots van de jongen, waardoor hij even naar hem keek en grinnikte. "Yeah," sprak hij met een glimlach, waarna hij naar Nico keek. "Maar je mag me ook Stef noemen." sprak hij even, waarna hij de borst van de kat pakte, om vervolgens een hand naar zijn borst te verplaatsen en de kat van de kast kreeg met enige moeite. Hij pakte meteen de onderpoten vast en ondersteunde de kat, zodat hij niet weg kon, hem niet kon bijten en toch stabiel kon blijven staan. "Kijk eens aan, daar is hij weer." sprak hij even met een geruststellende glimlach tegen de jongen met een knipoogje er achter aan.


With Mason
template coded by always and forever of atf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 9:52 pm

Wat was hij kalm. Hoe kon hij zo kalm zijn? Maar misschien kon hij beter de vraag beter omdraaien en het tegengestelde aan zichzelf stellen. Waarom was Mason zo nerveus? Zo gespannen, verlegen en, nouja, gewoon, waarom deed hij zoals hij deed? Mason had even weg gekeken en zichzelf weer vermand, waarna hij weer naar de knappe jongen had gekeken en vroeg of hij goed had dat hij Stefan heette. Dit had hij goed. Maar hij mocht hem ook best wel Stef noemen. Mason glimlachte hierbij. "Oké dan, Stef," kwam er uit met een warm glimlachje en mee lachende ogen. Vervolgens pakte Stefan de kat vast en tilde deze van de kast. Het was niet al te makkelijk gegaan, maar het was Stefan gelukt. Mason keek van Nico naar de jongen en pakte de kat hartelijk vast. "Kijk eens aan, daar is hij weer." Mason knikte dankbaar. "Bedankt!" Zei hij dan ook. Hij aaide Nico over zijn rug en meteen ontving Mason een kopje. "Nou zeg, Nico, was dat echt nodig geweest?" Zei hij met een lachje tegen zijn kat, waarna hij deze naast hem neer zette. Nico ging braaf naast hem zitten en keek naar hun op. "Mijn naam is trouwens Mason," stelde hij zich zelf vervolgens voor. Toen merkte hij op dat Nico een dikke kluit vacht had achter gelaten op het gewaad van Stefan en zonder er echt bijna te denken deed hij een stapje naar Stefan toe, reek zijn hand naar zijn borst uit en haalde het stukje vacht van zijn gewaad af.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 88
IC posts : 12

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Years (31-08)
Partner: It doesn't matter what they'll say

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat vr sep 23, 2016 10:13 pm


Stefan Bergström
"If you give up, there's nothing left."


De jongen glimlachte even toen hij had gezegd dat hij hem Stef kon noemen. "Oké dan, Stef," klonk er van de jongen af met een warme glimlach en sprankelende ogen zowat. Stef slikte even en voelde zich wel ietwat onrustig van binnen, maar aan de buitenkant straalde hij rust uit. De jongen nam de grote kat al snel uit zijn handen, waardoor hij even glimlachte. "Bedankt!" klonk er meteen van de jongen af, waarna de jongen tegenover hem een kopje ontving van de kater. "Nou zeg, Nico, was dat echt nodig geweest?" klonk er met een lachje van de jongen af, waarna de kat naast zich geplaatst werd en de kat ging zitten. "Mijn naam is trouwens Mason," klonk er van de jongen af, waardoor hij even glimlachte, yeah dat wist hij dan nog wel. Opeens stapte de jongen op hem af, om met zijn hand dichterbij te komen waardoor Stef even verbaasd knipperde. Waarom werd hij er zo onrustig van? Uh, dit was hij niet gewend. Oh... er zat een pluk vacht op zijn gewaad... vandaar... Hij was er wel aan gewend aan de vacht maar eh.. Hij had dit niet zomaar van de ander verwacht. "Bedankt." sprak hij met een charmante glimlach tegen de ander, waarna hij de rest van de katten stick pakte. Hij pakte de hand van de ander vast en vouwde deze open, om de stick er in te leggen en vervolgens de hand dicht te vouwen. "Die kan je dan nog aan Nico geven." sprak hij even met een rustige glimlach tegen de jongen. Hij was totaal niet rustig, maar zolang hij dat uit straalde was het goed, right?


TAG - CLOTHES - NOTES
template coded by always and forever of atf
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat za sep 24, 2016 6:07 pm

Nico keek van jongen naar jongen, rekte zich vervolgens af en sprong op een stoel, niet zo ver van hun vandaan, om zich daar op te rollen tot een bolletje bruine vacht, met dikke, zwarte strepen. Waarom had Mason de kat niet gewoon Tiger genoemd of iets dergelijks? Maar goed. Dat was niet waar het nu om ging. Mason had zijn had naar Stefan uit gestoken en was dichterbij gekomen. De spanning was om te snijden, al was het niet zo zeer omdat het gemeen, of bruut was. Het was gewoon een intense spanning en Mason wist niet goed hoe en wat. Wat hij wel wist was dat hij de aandrang had gehad om dichter bij te komen en het stukje vacht van zijn gewaad af te halen. Hij had Stefan niet echt aangekeken. Dit deed Mason pas toen hij het stukje vacht er af had gehaald. "Euh, deze had Nico achter gelaten," zei hij met een hese stem. Waar kwam die heesheid ineens vandaan? Stefan bedankte hem. Die charmante glimlach maakte Mason bijna zwak in zijn knieën, maar hij hield zich sterk en deed enkel een klein, subtiel stapje naar achteren, al wou hij niet per se weer naar achteren toe. Er was iets en hij wist niet precies wat. En toen ineens pakte Stefan zijn hand vast. Masons ogen gleden er naar toe en hij voelde zichzelf warm worden. Oh. Stefan legde de stick in zijn handen, maar dat was niet wat hem zo warm liet worden. De aanraking van Stefans hand deed een hoop met hem. Wauw, zo goed kende hij de jongen niet eens. Behalve dat zijn charisma enorm aantrekkelijk was. "Die kan je dan nog aan Nico geven." Mason glimlachte. "Heerlijk," zei hij. "Dat zal Nico heerlijk vinden," ratelde hij. Mason kwam duidelijk weer onrustig over en hij begreep niet hoe Stefan zo kalm kon blijven. Misschien deed het wel helemaal niks met hem en was het niet meer dan normaal voor Stefan.

#intens


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 88
IC posts : 12

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Years (31-08)
Partner: It doesn't matter what they'll say

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat za sep 24, 2016 7:35 pm


Stefan Bergström
"If you give up, there's nothing left."


Damn... De ander had hem pas aan gekeken nadat de jongen het plukje vacht had verwijderd van zijn gewaad. "Euh, deze had Nico achter gelaten," klonk er hees van de jongen af, waarop Stefan even knipperde... Yeah.. Yeah... Uhm... De jongen deed een stapje naar achteren, waardoor Stef even slikte. Hij moest wel echt moeite doen om er kalm uit te zien. En zich kalm te houden. Dat was het moeilijkste op dit moment als hij eerlijk was. De jongen glimlachte toen hij de stick in zijn hand had gedrukt, dus hij was er wel blij mee? "Heerlijk," klonk er van de jongen af. "Dat zal Nico heerlijk vinden," Alles klonk zo onrustig. Was het omdat de ander wist dat hij bi-seksueel was? Dat hadden jongens wel eens vaker als ze het eenmaal wisten. En daarbij, hij was er best open over. Naja.. Het was bij vele wel duidelijk. Hij hield het ook totaal geen geheim, dus het kon goed wezen dat de jongen voor hem het wist. "Ben je niet bang dat ik dingen ga doen?" sprak hij even tegen de jongen terwijl hij probeerde om zijn blik vast te haken met de zijne. Tja, dat was meestal het eerste waar de meeste jongens aan dachten als ze hoorden dat hij bi was.


With Mason
template coded by always and forever of atf#zeerintens


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat zo sep 25, 2016 6:52 pm

Hij kende Stefan verder niet echt, van gezicht en van bepaalde lessen. Maar echt gesproken? Nee, dat had hij nog nooit. Tot nu. Nu was de sfeer ook zo intens. Hij begreep het niet echt, deze jongen kende hij enkel bij zijn naam. Ja, zijn uiterlijk was hem natuurlijk wel al eens eerder opgevallen en hij was knap, dat was een ding dat zeker was. Maar hij had nooit gedacht dat deze jongen dit met zijn emoties zou doen, hem zo verward, nerveus en gespannen zou laten voelen. En ook zo warm. Mason bleef staan waar hij stond en keek Stefan nu enkel aan, nu hij de kattensticks had gekregen. Ook besefte hij dat zijn handen nog in de handen van Stefan lagen, maar hij trok ze niet los. "Ben je niet bang dat ik dingen ga doen?" Vroeg de jongen aan hem. Mason knipperde met zijn ogen en trok zijn mondhoekje licht op. "Wat voor dingen zou je kunnen doen, dan?" Beantwoordde hij zijn vraag met een vraag. Hij zag er nerveus uit en zijn licht verwijfde stem klonk ook nerveus. De blik van Mason zat vast gehaakt aan die van Stefan en nog steeds trok hij zijn handen niet weg van die van Stefan, nee, hij stond daar vast genageld aan de grond, kijkend naar die ontzettend knappe jongen die hem daarnet geholpen had. Wat er allemaal wel niet kon gebeuren als je iemand iemand hielp met het pakken van zijn kat die op een hoge kast had gezeten.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 88
IC posts : 12

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Years (31-08)
Partner: It doesn't matter what they'll say

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat zo sep 25, 2016 9:25 pm


Stefan Bergström
"If you give up, there's nothing left."


Hij had het niet eens echt door dat hij de handen van de jongen vast bleef houden. Het was... een extra houvast, misschien eerder omdat jongens vaak van hem weg renden. Vooral in een situatie zoals deze. Toen hij vroeg of de jongen niet bang was dat hij dingen ging doen, knipperde de kleinere jongen even, waarna zijn mondhoek iets omhoog ging. Dacht de jongen dat dit een grap was hm? "Wat voor dingen zou je kunnen doen, dan?" klonk er van de jongen af. De jongen zag er zo nerveus uit, echt niet normaal... Hij trok een van zijn handen terug, alsof hij de ander los ging laten, maar in plaats daar van legde hij zijn hand op de wang van de jongen. Nog altijd had hij niet weg gekeken. Hij bracht zijn hoofd rustig dichterbij, waarna hij zijn ogen sloot toen hij erg dichtbij was en zijn lippen tegen die van de ander drukte. Dit was dan nog zo gezegd het minst ergste volgens sommige geruchten. Maar hey, de meeste jongens vonden het al raar als een andere jongen dit deed bij een jongen. Dus tja, hij was er wel gewend aan geraakt dat jongens hem af wezen.


With Mason
template coded by always and forever of atf
This gif told me "just do it"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat ma sep 26, 2016 12:32 am

Mason voelde zich intens gespannen worden en wou ergens wel weglopen, maar ook weer niet. Nee, totaal niet. Stefan had iets wat hem enorm tot hem aangetrokken liet voelen. Maar dan was er nog altijd zijn eigen onzekerheid en het feit dat hij voor zichzelf de kast nog niet eens verlaten had. Hij was zo enorm veel gepest dat hij het niet meer gedurfd had. Toch stelde hij de van alles voorspellende vraag. Wat zou hij dan kunnen doen bij hem? Wat voor dingen? En toen ging het snel. De handen van Mason hadden nog altijd vast gezeten in die van Stefan, al liet Stefan één hand los en deze bracht hij naar zijn kaaklijn. Mason huiverde en verstijfde nog meer. Het hoofd van Stefan kwam dichter bij de zijne en voor hij het wist zaten de lippen van Stefan op de zijne. Mason liet zich mee slepen en zoende hem terug. Dat was zijn eerste reactie. Hij deinsde niet terug. Nee, hij kuste Stefan terug. Maar toen trok hij zijn hoofd toch weg. Hij wende zijn blik af en keek op zij. Tranen begonnen over zijn wangen te rollen, hij had geen controle meer over wat er gebeurde. Wat hij wel wist, was dat hij weg wou uit de common room van Gryffindor. Ieder moment kon er iemand binnen komen. Toch zei hij helemaal niks en stond hij waar hij stond. Hij had geen stap naar achteren gedaan, had gewoon weg gekeken en de kus afgebroken.

OOC: Weeheeheee <3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: {Open} Come here kittycat

Terug naar boven Ga naar beneden
{Open} Come here kittycat
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: common rooms :: gryffindor-
Ga naar: