Safety and knowledge [Ezra]

Pagina 1 van 4 1, 2, 3, 4  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Aryana Miller op wo nov 28 2018, 21:48

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

Dit was wellicht wel een van har favoriete plekken, sinds ze hier op school was gekomen. De bibliotheek, de boeken die er stonden waren behoorlijk interessant, waardoor het meisje zich er niet van kon weerhouden, af en toe wat te lezen dat niet tot de stof behoorde die ze moest kennen. In dit geval ging het over wezens, zoals vampiers en weerwolven. Iets waar ze haar hoofd niet om heen kon draaien, bestonden dit soort levende wezens echt? Waren er Wizards die zich in een wolf konden veranderen bij volle maan en gevaarlijk zouden zijn omdat ze hun instincten niet konden negeren en hoe zat het met vampiers. Waren er echt dodelijk wezens die mensenbloed nodig hadden om te overleven. Zelfs voor deze wereld leek het onwerkelijk, wellicht was het gewoon een sprookje. Aryana legde zonder een woord te zeggen het boek weer terug op de plek, waar ze hem vandaan had gehaald terwijl ze een tikkeltje verveeld naar de titels staarde die op de ruggen van de boeken stonden. Deze boeken waren niet bepaald gevaarlijk; over het algemeen. Al wist Aryana dat de Transfiguration Professor gelijk had gehad op een punt. Hogwarts zat vol met verrassingen, iets dat ze nooit kon vergeten. Het moment dat ze dat vergat, was het moment dat het jonge meisje wellicht in de problemen zou raken. Even zuchtte ze waarna ze het boek dat ze net had weg gezet weer uit de kast griste en met een zucht plaats nam in een van de gemakkelijke stoelen in de bibliotheek. Vanuit haar ooghoeken zag ze een Slytherin student haar kant op komen, waardoor ze opkeek van de tekst. "Hoi," groette ze enkel terwijl ze hem een tikkeltje nieuwsgierig aan keek. Als ze het goed had, was dit de Head Boy van Slytherin, wat betekende dat hij waarschijnlijk wel eng kon zijn als hij het wou. Ook al had ze geleerd een boek niet bij zijn kaft te veroordelen. Peinzend keek ze weer naar de tekst voordat ze het betreffende voorwerp voor zich neer legde. Het was heel ongewoon voor haar, maar ze verveelde zich. Ze voelde zich relatief rustig en kon het daardoor niet laten om zich te gedragen zoals een Hufflepuff. Sociaal en vriendelijk, wellicht ook een tikkeltje nieuwsgierig. Op een ietwat zachte maar ook speelse toon sprak ze hem aan. "Ik verveel me, heb jij enig idee of er wat leuks te doen is?"


@Ezra Lowell|| words: 401


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
226

Posts :
250

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Ezra Lowell op do nov 29 2018, 20:35

- ezra lowell -
Het kwam met bakken uit de hemel waardoor zijn plannen voor de dag niet door waren gegaan. Vandaar dat hij had besloten om voor de verandering een keer de goede leerling te spelen en erg op tijd aan zijn opstel te beginnen. Met een boek over het desbetreffende onderwerp was hij in een van de comfortabele stoelen van de bibliotheek gaan zitten. Het was belangrijk om eerst te weten waar het nou eigenlijk over ging, voor hij begon met schrijven. Dit was dan puur als inlezen bedoeld en daarom hoefde hij van zichzelf niet op een van de harde stoelen aan de tafels te gaan zitten. Het probleem nu was alleen dat alles zo ontzettend saai was dat hij er half van in slaap viel. Toch maar een ander boek kiezen. Op het moment zou hij elke mogelijkheid tot afleiding aan kunnen grijpen. Het had toch alles behalve haast, praktisch niemand was hieraan begonnen. Met een ander boek over het onderwerp in zijn handen liep hij terug naar de stoelen. "Hoi," klonk een kleine stem. Zijn grijze ogen schoten langs de stoelen om een Hufflepuff meisje te zien zitten, waarschijnlijk een first year. Hij gaf een begroetend knikje voor hij weer op de plaats ging zitten waar hij daarnet ook had gezeten. "Ik verveel me, heb jij enig idee of er wat leuks te doen is?" vroeg het meisje hem plotseling. Even keek hij de brunette, tussen wie en hem een stoel stond, verbaast aan. Een brede grijns verscheen op zijn gezicht, breed genoeg om zijn hoektanden te laten zien. Dit was precies wat hij nodig had, afleiding. "Zin om wat leuks te doen, eh?" sprak hij waarna hij zijn rug terug in zijn stoel liet vallen. Eigenlijk kon hij wel het zelfde vragen, als hij iets had geweten zou hij hier niet zitten te leren.
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
30

Posts :
34

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Aryana Miller op vr nov 30 2018, 20:44

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

Het feit dat het zo erg regende, had er voor gezorgd dat er wellicht wel wat meer leerlingen aanwezig waren in de normaal vaak uitgestorven bibliotheek. Hierdoor was Aryana ook niet echt gefocust op het leren van nieuwe stof, sterker nog voor een eerstejaars studente wist ze eigenlijk al best veel en kon ze ook al een aardig scala aan spreuken. Natuurlijk niet perfect en vaak ook niet zo sterk als meer ervaren magie beofenaars, maar dat zou met de tijd wel komen. Het boek dat ze las was echt wel interessant maar het lezen over wezens die nachtmerries konden bezorgen; terwijl ze al nachtmerries had stond niet echt op haar to do lijst. Een van de oudere Slytherin studenten had ze al een nieuw boek zien pakken, waarschijnlijk was het onderwerp te saai waardoor het jonge meisje zich niet schuldig voelde hem te storen. De oudere student gaf een begroetend knikje op haar zachte maar vriendelijke groet, waarna hij in een van de comfortabele stoelen plofte. Eerlijk en oprecht zoals het meisje vaak was besloot ze hem te vragen of hij nog een leuk idee had om de tijd te doden. Even keek hij haar verbaasd aan, het was prettig dat er een nog lege stoel tussen de twee in stond. Op die manier had ze niet het idee dat hij in haar ruimte kwam. Een brede grijns verscheen op het gezicht van de Slytherin student, wiens naam ze nog niet kon herinneren, al had ze die vast wel meer dan eens op de gangen gehoord. "Zin om wat leuks te doen, eh?" sprak hij waarop het meisje meteen knikte. Natuurlijk, ze legde het boek even voorzichtig op haar bovenbenen neer waarna ze zacht sprak. "Als ik verder lees krijg ik vast nachtmerries. Daarbij leek je in slaap te vallen van het vorige boek," haar stem klonk bij het laatste deel van de zin een tikkeltje geamusseerd. Het meisje nam een wat gemakkelijkere positie aan, leunend tegen de rugleuning van een van de betere stoelen.


@Ezra Lowell|| words: 336


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
226

Posts :
250

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Ezra Lowell op vr nov 30 2018, 21:42

- ezra lowell -
Het meisje gaf een knikje en legde haar boek op haar schoot weg. Leuk en al maar eigenlijk had hij nog geen idee wat hij kon doen. En al helemaal niet met deze Hufflepuff first year. Zonder haar te kennen kon hij al zeggen dat ze op minstens vier vlakken behoorlijk van elkaar verschilde. "Als ik verder lees krijg ik vast nachtmerries. Daarbij leek je in slaap te vallen van het vorige boek," reageerde de brunette. Okay, blijkbaar had hij zijn verveeldheid omtrent dat boek niet goed weten te verbergen, dat mocht duidelijk zijn. Maar nachtmerries? Nu begon hij zich toch wel af te vragen wat de first year aan het lezen was. Zodra het meisje achterover tegen de rugleuning leunde greep hij zijn kans. Met een snelle beweging stond hij op en griste hij het boek van haar schoot. In een soepele beweging liet de donkerblonde jongen zich vallen in de stoel tegenover het meisje. Met een vinger tussen de pagina's klapte hij het dicht om de kaft te kunnen bekijken. "Werewolves and vampires," las Ezra hardop. Hij klapte het boek weer open op de pagina's waar de brunette was gebleven. Dat was de reden dat hij zijn vinger even als boekenlegger had gebruikt. Zijn grijze ogen gleden langs de woorden voor hij op keek naar het meisje. "Bang voor vampiers dan?" vroeg hij op een rustige en neutrale toon. Eens zien waar dit hen zou brengen.
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
30

Posts :
34

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Aryana Miller op vr nov 30 2018, 22:32

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

Zodra het jonge kind achterover tegen de rugleuning aan leunde; bleek de Slytherin student in actie te komen. In plaats van een antwoord te geven of iets te bedenken dat ze konden doen, stond hij razendsnel op en gritste hij het boek van haar schoot. In een even soepele beweging liet hij zich zakken tegenover Aryana, waardoor het meisje hem verrast aan keek. Met een vinger tussen de pagina's klapte hij het boek dicht om de kaft te bekijken. Hij leek geïnteresseerd in het boek dat ze had uitgekozen en haar opmerking, het was duidelijk dat hij het niet gemeen bedoelde waardoor het meisje verward maar ontspannen bleef zitten en hem aan staarde. "Werewolves and vampires," las de Slytherin student hardop voor, waardoor Aryana knikte. Hij klapte het boek weer open op de pagina's waar de jonge brunette was gebleven. Zijn grijze ogem gleden over de woorden waarna hij haar weer aan keek. "Bang voor vampiers dan?" Vroeg hij op een rustige en neutrale toon waardoor het meisje even fronste. Eerlijk was eerlijk, ze was bang voor alles dat onbekend was. "Ik ben bang voor alles dat onbekend is," murmelde ze zacht terwijl ze ongemakkelijk haar schouders ophaalde. Was niet iedereen dat? Het was lastig met plotselinge wellicht gevaarlijke situaties om te gaan. Haar donkerbruine ogen ontmoette de lichte heldere van hem waarna ze even stil viel. Aryana had niet veel te zeggen, of wist niet hoe ze het gesprek verder moest startten.


@Ezra Lowell|| words: 243


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
226

Posts :
250

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Ezra Lowell op vr nov 30 2018, 23:13

- ezra lowell -
Er verscheen een frons op haar gezicht voor ze zacht en mompelend antwoord gaf. "Ik ben bang voor alles dat onbekend is," vertelde ze. Dat klonk eigenlijk ontzettend zielig maar het gaf hem wel een idee. Een idee dat zij waarschijnlijk niet zo leuk zou vinden. Maar ze had nooit gezegd dat het voor hun beide leuk most zijn. Hij kon aan zijn idee namelijk wel wat plezier beleven en de resultaten waren vaan ook wel leuk. De brunette zei niets waardoor Ezra onzichtbaar nog even kon aarzelen en de omgeving kon checken. Hij merkte dat er niemand in de buurt was of naar hen keek mooi. Met een neutrale blik in zijn ogen stond hij op. In een paar rustige passen overbrugde hij de afstand tussen de twee stoelen. Vlak voor haar stoel bleef hij staan en zette hij zijn handen aan beide kanten van de rugleuning. Langzaam leunde hij een stukje voorover, opende zijn mond een stukje en krulde zijn lippen omhoog waardoor zijn hoektanden goed zichtbaar werden. Ze waren overduidelijk langer en scherper dan die van een normaal mens. Niet dat ze zo lang waren als die van zijn moeder of elke andere volbloed vampier. Nee, dat waren ze zeker niet. Maar wel goed genoeg om duidelijk aangezien te worden voor vampier's tanden. Eens kijken hoe ze op zo'n dreiging zou reageren, want dit was zeker iets wat ze nog nooit had meegemaakt.
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
30

Posts :
34

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Aryana Miller op za dec 01 2018, 14:52

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

Kort verscheen er een nadenkende frons op het gezicht van het jongere meisje. Voorzichtig en mompelend gaf ze antwoord op zijn vraag, natuurlijk was ze bang voor het onbekende. Niemand kon zicht daarop voorbereiden, en onzichtbare gevaren waren in de mistige aanwezigheid van het onbekende verstopt. Naar haar woorden was het een poosje stil, beide leerlingen waren waarschijnlijk in gedachten verzonken, wellicht doordat Aryana geen manier wist om een gesprek verder op gang te helpen en de ander niet wist hoe hij op haar woorden moest reageren. De brunette nam hem twijfelend in zich op terwijl hij de omgeving checkte. Waarvoor wist ze niet, voordat ze op kon staan, stond de ander al weer voor haar, met rustige passen had hij de korte afstand tussen hen overbrugt, voordat hij stil bleef staan voor haar stoel. Zijn grotere handen zette hij aan beide kanten van de rugleuning, waarna hij een stukje naar voren leunde. Ongemakkelijk trok het meisje beschermend haar benen op terwijl ze zich wat kleiner maakte. De Slytherin student opende zijn mond een stukje en krulde zijn lippen omhoog. Hierdoor werden zijn hoektanden goed zichtbaar, hoektanden die groter waren dan die van normale mensen. Geschrokken hapte het jonge kind naar adem, voordat ze met een zachte klap haar kaken op elkaar klemde. Wat was hij? Op een trillende toon sprak het meisje uiteindelijk deze woorden dan ook uit. ”Wat ben jij?” Het was duidelijk dat hij iets van een vampier had, of hij een volbloed was wist ze niet. Het leek haar ergens sterk, geen enkele Professor zou een vampier tussen hen laten lopen toch? Zonder dat de leerlingen ervan af zouden weten. Al helemaal niet als die vampier ook nog eens Head Boy was. ”Je drinkt toch geen bloed?” Sprak het meisje op een breekbare toon, het was niet dat ze niet tegen bloed kon. Ze had er geen probleem mee het te zien wanneer het uit een wondje opwelde, maar het drinken van bloed, dat bracht haar echt rillingen. Iets dat ze niet kon verbergen voor de ander, toch was ze ook overduidelijk een Hufflepuffer die wou begrijpen wat er voor haar stond. Die hem de voordeel van de twijfel zou geven; ondanks het feit dat hij haar behoorlijk beangstigde, wat ook te zien was aan het feit dat ze trilde.


@Ezra Lowell|| words: 384


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
226

Posts :
250

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Ezra Lowell op za dec 01 2018, 16:55

- ezra lowell -
De benen werden al recht ingetrokken, ze maakte zich klein, een vluchtreactie dus. De schrik was van haar hele gezicht af te lezen. ”Wat ben jij?” vroeg de brunette terwijl ze naar adem hapte. Was die vraag nou echt serieus? Ze had zojuist een boek zitten te lezen over vampiers, bovendien waren geruchten daarvan zelfs onder muggles nog bekend. Dan herkende je er toch wel een als die recht voor je neus stond? ”Je drinkt toch geen bloed?” was de volgende vraag die ze hem op bange toon stelde. Blijkbaar was haar verdedigingsmechanisme half vluchten en verder vragen stellen. Daar zou ze niet ver mee komen als hij een echte dreiging was geweest. Zodra hij door had dat ze aan alle kanten rilde besloot hij dat het wel weer genoeg was geweest. Zacht lachend stapte hij een pas of twee achteruit. "Halfbloed en kan wel maar nah," reageerde hij zodra zijn gelach weer wat gedoofd was. Vanuit zijn ooghoeken keek hij richting het meisje om te kijken hoe ze reageerde. De reden dat ze volbloed vampiers niet toelieten en halfbloed wel was omdat halfbloed geen bloed nodig hadden om te overleven. Ze konden het wel drinken maar het was vrij veel moeite dus deden vele het niet.
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
30

Posts :
34

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Safety and knowledge [Ezra]

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 4 1, 2, 3, 4  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum